Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce prevede legea care permite intrarea în insolvență a TVR

tariceanu

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat luni, într-o conferință de presă, că a redactat propunerea legislativă care va permite intrarea TVR în insolvență, urmând să o prezinte grupurilor parlamerntare și totodată așteptând Guvernul să vină cu soluții complementare.

„Eu cred că situaţia este într-adevăr una care necesită o acţiune rapidă şi sigur că după ce Parlamentul decide aceste lucruri, vine rândul Guvernului pentru a lua măsurile complementare pentru a redresa în mod efectiv situaţia la televiziunea publică” , a declarat Tăriceanu, conform Mediafax.

Liderul ALDE a declarat că propunerea sa cuprinde două mari aspecte în legătură cu posibilitatea Televiziunii Române de a intra în insolvență.

„Această propunere am redactat-o, o s-o prezint astăzi în Parlament colegilor din grupurile parlamentare. Propunerea e foarte simplă, se referă la două aspecte. Introducerea unui articol suplimentar care să poată permite consiliului de administraţie al TVR să ceară intrarea în insolvenţă şi o modificare suplimentară - pe perioada insolvenţei Consiliul de Administraţie va trebui să se rezume numai la supravegherea politicii editoriale. Administratorul judiciar este cel care face conducerea economică a societăţii pe perioada de insolvenţă”, a completat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.