Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce risca Simona Halep dacă nu se prezenta la turneul de la Moscova

Roland Garros
Simona Halep suparata

Decizia Simonei Halep de a se retrage de la turnelul de la Moscova vine pentru sportiva noastră și cu o serie de posibile sancțiuni.

Citește și: Amendament BOMBĂ depus de Traian Băsescu în Senat - Se cere desecretizarea planurilor de cooperare dintre SRI și DNA

Chiar dacă zilele trecute românca a ajuns în Rusia pentru turneu și se pregătea intens din păcate în cele din urmă a anunțat că se retrage. Ea a fost astfel înlocuită de jucătoarea greacă Valentini Grammatikopoulou, numărul 170 mondial.

Decizia de retragere a Simonei are cu atât mai multe complicații cu cât jucătoarele de top sunt obligate să participe la o competiţie de tip Premier la fiecare jumătate de an.  Pentru Simona un ultim astfel de turneu a fost la începutul anului la Stuttgart, iar în acest fel riscă să fie sancționată, informează digisport.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, strategie de imagine - A decorat-o pe fiica președintelui Italiei cu Ordinul Național "Steaua României"

Pentru turneul de la Moscova ea ceruse wildcard, iar dacă accesezi o astfel de variantă, pentru ca apoi să nu te prezinţi, lucrurile se complică: organizatorii sunt puși în dificultate (i-au promovat și ei numele, ea fiind cea mai bună din lume), iar pe viitor alți manageri de competiții vor fi mai atenți când o s-o invite la alte evenimente sportive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.