Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce s-a întâmplat cu 'eroul' Pieții Universității. UNII ar fi revoltați

Alexandru Gheorghe

Celebru din 2012, când s-a alăturat în uniformă militară mitingurilor împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu, Gheorghe Alexandru are acum o nouă pasiune: jocul de poker. Şi îi merge foarte bine.

Gheorghe Alexandru a câştigat, în weekend, un turneu de poker desfăşurat la Cluj. Pentru că a ieşit pe primul loc din 50 de participanţi, a încasat 6.500 de lei, după două zile de joc. Şi acesta nu este singurul turneu adjudecat de militarul protestatar. Pasionat de poker (varianta Texas Holdem), a început să participe la concursuri încă de anul trecut, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

La a doua participare a ieşit pe locul al doilea, apoi a câştigat turneul. Astfel, chiar dacă sumele câştigate nu sunt exorbitante (între 1.000 şi 3.000 de euro), militarul îşi rotunjeşte frumos veniturile. Unul dintre participanţii la turneul de la Cluj spune depre Gheorghe Alexandru că este un mare norocos: “Îi intră cărţi ca la comandă. Mai rar aşa ceva, să-i intre cartea potrivită exact când are nevoie!”.

În ianuarie 2012, Gheorghe Alexandru a plecat din Cluj, fără să-şi anunţe superiorii, pentru a se alătura manifestaţiilor din Bucureşti împotriva preşedintelui Traian Băsescu. “M-am săturat de batjocura din această ţară”, au fost cuvintele spuse de locotenent pe toate posturile de televiziune. Pentru că a participat în uniformă la miting, a fost dat afară din armată.

Ulterior, a contestat decizia la Curtea de Apel Bucureşti, care nu i-a dat câştig de cauză. Însă locotenentul Gheorghe Alexandru a făcut recurs la Curtea Supremă de Justiţie - şi instanţa a decis repunerea în drepturi a militarului. Acum, Gheorghe Alexandru este ofiţer la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.