Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce se va întâmpla cu averea lui Adrian Kreiner, afaceristul ucis în Sibiu

Radu Pop
adrian kreiner

Ce se va întâmpla cu averea lui Adrian Kreiner, afaceristul ucis în Sibiu

Moștenitorii afaceristului ucis cu bestialitate în Sibiu au luat o decizie de ultimă oră. După moartea cumplită a lui Adrian Kreiner, averea a rămas să se împartă între mama, fiica și concubina acestuia.

Acțiunile de la firma afaceristului ar urma să fie vândute asociatului său. Tragedia care a lovit familia milionarului sibian Adrian Kreiner a generat o serie de decizii importante privind viitorul afacerii sale – Matec CNC Technik. După ce Kreiner a fost ucis cu bestialitate în propria sa casă de către o bandă de tâlhari, concubina și fiica sa s-au văzut în fața unei alegeri dificile în ceea ce privește moștenirea acestuia, anunță romaniatv.net.

Conform spuselor unor apropiați ai familiei, societatea producătoare de piese și componente pentru industria auto a fost împărțită în mod egal între mama sa, fiica sa și concubină. Totuși, situația nu e simplă pentru că Adrian Kreiner avea un asociat din Austria care deținea o cotă de 50% din acțiuni.

Potrivit informațiilor obținute, asociatul austriac a venit în România însoțit de fiul său pentru a discuta cu moștenitoarele. În cadrul întâlnirii, acesta le-ar fi prezentat mai multe opțiuni viabile și ar fi ales varianta de a vinde acțiunile. Însă, nu s-a clarificat încă dacă acțiunile vor fi vândute fostului asociat al lui Kreiner sau unui alt investitor.

Omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, ucis de trei indivizi în urma unui presupus jaf, a fost supus mai multor acte de violență în propria lui casă. Martoră la toată tortura a fost chiar fiica bogătașului, care a sunat la 112 după ajutor.

Victima a fost găsită de poliţişti în stare gravă, cu pulsul foarte mic, fiind resuscitată de poliţişti, până la sosirea echipajelor medicale. Din cauza leziunilor suferite, Adrian kreiner a murit la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Medicii legiști au transmis că omul de afaceri a avut parte de „o moarte violentă”.

Medicii legişti au precizat că moartea „a venit din cauza comei consecutive unei encefalopatii hipoxice survenită în urma unui stop cardio respirator resuscitat, cel mai probabil urmare a unei asfixii mecanice prin lipsă de aport de oxigen, la o persoană cu un traumatism toraco-abdominal…”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.