Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spun turcii despre Iasmin Latovlevici: Ce legături ar avea cu Gică Hagi

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Cotidianul turc Fanatik dezvăluie cum l-a descoperit ”Regele” pe Latovlevici, noul fundaș al lui Galatasaray, în cursul sezonului 2005-2006, când era manager general la Poli Timișoara. Iasmin Latovlevici este oficial jucătorul lui Galatasaray. Al 12-lea român care îmbracă tricoul multiplei campioane a Turciei, la care au mai evoluat de-a lungul timpului, printre alții, Hagi, Gică Popescu, Iosif Rotariu și Adrian Ilie.

Clubul a publicat toate datele transferului său de la Karabukspor, dar presa din Turcia a părut mai degrabă interesată de conexiunea fundașului de 31 de ani cu "Regele".

"Latovlevici e cadoul lui Hagi pentru Galatasaray", scrie cotidianul Fanatik, care a povestit cum l-a descoperit fostul internțional pe Lato în returul sezonului 2005-2006, când era manager general la Poli Timișoara: "L-a remarcat la echipa a doua și l-a luat imediat în lotul primei echipe. Gică a lucrat suplimentar cu el și, ascultând sfaturile pe care i le-a dat, Iasmin și-a schimbat tehnica de a lovi mingea la loviturile libere. Dacă înainte șuta direct spre poartă, ulterior a început să imprime efect balonului".

Fanatik a mai dezvăluit că "tricolorul", pe care Hagi l-a adus de fapt de la CFR Timișoara, a avut "o copilărie dificilă. La 7 ani a devenit astmatic și i s-a interzis fotbalul. Dar după vârsta de 12 ani s-a vindecat miraculos, spre surprinderea medicilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.