Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spun UNPR-iștii după demisia lui Oprea: 'Supraviețuim'

gabriel oprea

Vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), senatorul Şerban Mihăilescu, susţine că obiectivele UNPR nu se schimbă după demisia lui Gabriel Oprea din funcţia de preşedinte al partidului, dar recunoaşte că situaţia nu este nici "simplă", nici "plăcută".

"Noi vom continua să avem aceleaşi obiective, iar la alegerile locale să avem candidaţi în toate unităţile administrativ-teritoriale. Sper să avem succes. Dacă nu vom avea succes, e doar problema noastră, a celor din teritoriu. Nu e o situaţie simplă, nu e o situaţie plăcută, dar noi trebuie să supravieţuim", a precizat, joi, pentru AGERPRES, Mihăilescu. El speră ca impactul UNPR în rândul populaţiei să fie cât mai mare la alegerile din vara acestui an, dat fiind că UNPR este "un partid care a susţinut întotdeauna însemnele naţionale şi interesul naţional".

"Noi suntem o echipă şi ne vom continua activitatea în modul cel mai serios şi vom încerca să trecem peste acest moment. Din punctul nostru de vedere, este o pierdere demisia domniei sale, pentru că el a construit acest partid şi l-a adus la cote extraordinare în cinci ani", a afirmat Mihăilescu. Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a demisionat joi din funcţie. ''În aceşti aproape şase ani de activitate politică, UNPR a fost adesea pus la încercare şi de fiecare dată am depăşit împreună obstacolele ce ne-au ieşit în cale. Cu toţii am ales drumul corect pentru partid şi cu toţii am dat dovadă de tărie de caracter atunci când a fost nevoie. Astăzi, UNPR este în faţa unui moment pe cât de dificil, pe atât de important pentru viitorul său. Prin urmare, în calitate de fondator, de preşedinte şi mai ales în calitate de membru al acestei echipe am ales să fac tot ceea ce ţine de mine pentru ca partidul să treacă şi peste acest obstacol'', precizează Oprea în scrisoarea transmisă membrilor UNPR, adăugând că interimatul funcţiei va fi asigurat de Neculai Onțanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.