Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Gorghiu despre candidatura lui Bușoi la Primăria Capitalei

Copreședinta PNL Alina Gorghiu a declarat că prim-vicepreședintele liberal Cristian Bușoi este un coleg activ, dar a precizat că o candidatură finală a acestuia la Primăria Capitalei va fi decisă de Biroul Politic Național.

"Bucureștiul rămâne de stabilit. În momentul acesta există o propunere pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu, în cursul acestei săptămâni, își va prezenta public strategia pentru București. Sper că aceste trei săptămâni, intervalul pe care l-a avut la îndemână să decripteze tainele acestei organizații de București, au fost fost suficiente pentru a veni cu o strategie închegată. Cred că vom avea o formulă perfectă atât din punct de vedere al organizării, cât și din punct de vedere al candidaților. (...) Dl Bușoi, în acest moment, este propunerea organizației de București. O candidatură finală poate fi decisă exclusiv prin validarea în Biroul Politic Național. (...) Este un coleg activ. (...) Rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a PNL", a declarat lidera liberalilor într-un interviu acordat Digi 24 citat de Agerpres.

Alina Gorghiu a spus că îl susține pe Cristian Bușoi la Primăria Capitalei.

"Nu am nicio reținere în a-l susține pe Cristi Bușoi la Primăria Capitalei, dar este o decizie pe care BPN o va lua. Rămâne de văzut dacă Organizația de București va merge cu aceeași candidatură sau va veni cu o altă propunere", a adăugat liderul PNL.

Citește și Cea mai mare problemă a lui Bușoi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.