Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Sorin Oprescu despre o nouă candidatură la Capitală

800px-Sorin_Oprescu_(2)[1]

Fostul primar general, anchetat pentru fapte de corupție, a declarat că în momentul de față se află sub control judiciar, o măsură restrictivă, astfel că morala nu îl lasă să candideze din nou.

„Oamenii au încredere în mine, dar morala nu mă lasă să candidez. Vreau sa le multumesc că şi-au păstrat încrederea în mine. Acest lucru nu poate decât să mă bucure. Totuşi, sunt sub control judiciar, o măsură restrictivă. (...) Să dea Dumnezeu ca cel care va câştiga această cursă să facă tot atâta sau mai mult decât am făcut eu,” a declarat Sorin Oprescu, potrivit știripesurse.

Fostul primar general a oferit aceste declarații în fața Curții de Apel București, de unde a susținut de asemenea că în România nu funcționează prezumția de nevinovăție, astfel că fiecare își adaptează propria morală la vremurile în care trăiește.

„La noi este exact invers, trebuie să dovedești tu că ești nevinovat, pentru că la noi acționează, în acest moment, prezumția de vinovăție, nu de nevinovăție. Și atunci, în condițiile unei societăți cu derapajele ei, îți adaptezi propria morală la timpurile pe care le trăiești,” a susținut Sorin Oprescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.