Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce stă în spatele sponsorizării cluburilor sportive

nica lorel mihai aqua qeen

Într-o perioadă în care sportul românesc suferă din cauza subfinanțării, compania Aqua Queen are în lista de sponsorizări nu mai puțin de trei cluburi de specialitate: Clubul Armatei Steaua, Clubul Sportiv Dinamo și Federația Română de oină.

Lorel-Mihai Nica, proprietarul companiei, ne-a dezvăluit câteva din motivele care au stat la baza acestei decizii și a detaliat câteva din investițiile realizate recent pentru ca apa minerală produsă de firmă să fie de cea mai bună calitate.

 

Cum ați decis să sponsorizați cluburi sportive?

Cred mult în sport și întreaga filosofie a companiei noastre se bazează pe acest concept. Din păcate, sportul românesc este subfinanțat de mulți ani, așa cum știm cu toții, iar rezultatele sportivilor noștri foarte rar se ridică la nivelul așteptărilor. Nu am fost niciodată de partea celor care critică fără să se implice, așa că am decis să oferim finanțare din partea Aqua Queen pentru câteva cluburi. Avem în vedere faptul că apa are un rol principal în buna funcționare a organismului. Din respect pentru corp, apa trebuie să fie de cea mai bună calitate, de aceea Aqua Queen oferă apă pură de izvor, obținută prin tehnologii de ultimă generație pentru extragerea, purificarea și îmbutelierea apei. În plus, compania a atras o serie de profesioniști în domeniu, dedicați zilnic supervizării întregului proces, dar și testării frecvente a calității și compoziției apei pentru a oferi o sursă sigură de hidratare corespunzatoare.

Care au fost criteriile după care le-ați ales?

Fotbalul e cel mai iubit sport din România, de multe decenii încoace, iar Steaua și Dinamo au fost mereu în fruntea clasamentului. Ambele echipe au dovedit că pot să formeze sportivi valoroși și să facă performanță, deși nu au condițiile cluburilor din străinătate. Nu cred în rivalități lipsite de fair play, așa că mi se pare perfect normal să avem Clubul Armatei Steaua și Clubul Sportiv Dinamo București pe lista de sponsorizări. Federația Română de Oină depune mult efort pentru promovarea unui sport care, din pacate, nu mai este atât de popular ca altădată. Este sportul nostru național și suntem mândri să îl susținem!

Ce investiții a realizat Aqua Queen în ultima vreme?

Compania a făcut investiții substanțiale în echipamente și tehnologii de ultima generație atât pentru extragere, cât și pentru purificarea și îmbutelierea apei așa cum o cer standardele internaționale de siguranță alimentară. Mai precis, apa din sursă omologată (F1 Frătești), extrasă dintr-un foraj de mare adâncime (240 m) prin intermediul unei pompe submersibile de mare debit, este filtrată de patru tipuri de filtre profesionale pentru obținerea unei apei pure, atât din punct de vedere fizico-chimic, cât și microbiologic. După acest proces minuțios de filtrare, apa ajunge într-un sistem remineralizator, unde este îmbunătățită cu calciu și magneziu, traversând, în final, un ultim tip de filtru pentru o eliminare completă a impurităților biologice (bacterii, viruși) sau a eventualilor poluanți ai apei, cum ar fi metalele grele, impuritățile anorganice sau poluanții organici.

Cum ați descrie calitățile pe care le are apa Aqua Queen?

Este o marcă de apă de izvor nou lansată pe piața românească și oferă o gamă variată de produse, adaptate în funcție de preferințe și nevoi. Testată și verificată constant, apa Aqua Queen este certificată HACCP, utilă pentru purificarea și detoxifierea organismului, cu o compoziție echilibrată de minerale, ce stimulează energia zilnică și tonifică întregul organism. De aceea, apa de izvor Aqua Queen este o sursă sigură de sănătate și vitalitate. Drept urmare, Lidl Romania a decis sa comercializeze apa noastră în rețeaua sa, fiind cunoscute standardele și exigențele acestora în ceea ce privește produsele din lanț. Suntem mândri că ne-au ales și că vom dezvolta un parteneriat bazat pe calitate și încredere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.