Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce stie Udrea? - 'Unele lucruri pot aduce prejudicii grave unor persoane care ocupa niste functii'

udrea tvr

Elena Udrea considera ca a fost arestata ca sa nu poata face dezvaluiri. Ea a declarat ca vede o legatura intre dezvaluirile facute si arestarea sa, in plus ea spune ca stia ca va fi arestata pentru ca s-a aflat in proximitatea puterii timp de 10 ani. Udrea sustine ca mai stie multe alte lucruri care ar putea aduce prejudicii multor persoane cu functii dar ca nu le poate proba si nu le va devoala pentru ca 'sunt lucruri care trebuie sa ramana pentru totdeauna sau pentru 50 de ani nestiute'.

"Este o realitate ca am fost cel mai atacat candidat in campanie. A fost arestat fostul meu sot in plina campanie.Acum au ramas 4 prosti arestati in lotul Cocos - nu s-a mai intamplat nimic cu Microsoft  - totul a fost gandit impotriva mea. Ce s-ar fi intamplat daca era judecat Iohannis in timpul campaniei? Eu cred ca ar fi fost normal sa se stie daca romanii aleg un presedinte incompatibil sau nu. A fost cea mai mare batalie impotriva unui candidat.

Dupa aceea, cei care stiau ceva trebuie redus la tacere. N-am mai putut spune nimic din arest.

Toata lumea e de acord ca am fost in proximitatea puterii. Sunt un om care s-a intamplat sa fiu in proximitatea puterii timp de 10 ani. S-a considerat ca e mai bine sa fiu redusa la tacere. E irelevant (n.r. ce stiu) cat timp lucrurile nu pot fi probate. Unele lucruri pot aduce prejudicii grave unor persoane care ocupa niste functii. Dupa ce am spus niste lucruri am fost arestata, e evident ca nu conteaza doar sa spui daca nu ai si niste probe.

Sunt lucruri care nu se pot spune. Eu am spus lucruri din ultimul an, as putea sa spun lucruri din ultimii 10 ani. Nu imi porpun sa fac asta (n.r. sa spun alte lucruri). Sunt lucruri care trebuie sa ramana pentru totdeauna sau pentru 50 de ani nestiute. Este foarte grav insa ce se intampla acum in Romania. Mi-am cerut iertare fata de cei pe care i-am sfidat cand n-am tinut cont de sentimentele oamenilor care vedeau ca eu duc o viata comoda cand ei nu isi permiteau", a spus Udrea la B1 TV.

****

Vezi și:

Udrea, atac la Kovesi: Aresteaza sa isi faca imagine. A tintit corect catre Udrea

Udrea raspunde! E sau nu insarcinata?

Ce spune Udrea despre condamnarea lui Voiculescu si despre jurnalistii Antena 3

Udrea face plangere la CEDO pentru arestul preventiv. Care erau conditiile

Elena Udrea, primul interviu dupa eliberare. Ce i-au reprosat colegele de arest

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.