Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea de-a 27-a ediţie a EUROPAfest, live pe Facebook şi YouTube

europafest

Cea de-a 27-a ediţie a EUROPAfest va începe pe 16 iulie şi se va încheie pe 25 iulie, iar toate evenimentele vor fi transmise live, de pe scena sălii Auditorium a Palatului Regal, pe Facebook şi YouTube.

Concertele jazz şi de muzică simfonică vor fi transmise, în fiecare zi, de la ora 20:00, potrivit news.ro.

Citește și: AVERTISMENT Şase focare familiale cu 26 cazuri de COVID-19, urmare a cererii de externare sau a refuzului internării

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest, a transmis într-un comunicat: „Am aşteptat până în ultima clipă să facem marele anunţ, dar situaţia cauzată de Covid-19 în România nu permite încă redeschiderea sălilor de concerte pentru public. Este prima dată când, după un an de muncă intensă a întregii echipe jmEvents, organizăm un festival cu sala goală. Chiar dacă vor lipsi aplauzele la scenă deschisă şi bis-urile cu care ne-au obişnuit spectatorii noştri minunaţi, mă bucur că putem aduce muzica jazz şi clasică acasă la fiecare”.

Publicul va putea urmări concerte de jazz, muzică clasică, sesiuni de jam sessions, master-class-uri, concurs internaţional de jazz, gala EUROPAfest, iar primele zile vor fi rezervate unor transmisiuni speciale cu galele ediţiilor precedente.

Citește și: Inspecția Muncii a strâns din amenzi 6 milioane de lei în doar 10 zile: Peste 300 de persoane prinse că munceau 'la negru'

Festivalul internaţional EUROPAfest, înfiinţat în 1994, aduce laolaltă patru genuri muzicale: jazz, blues, pop şi clasic. În 2005, EUROPAfest a fost primul eveniment căruia Casa Regala i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatura oferită de Comisia Europeana şi Parlamentul European.

EUROPAfest 2020 este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.