Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai apreciată vedetă de pe Instagram e Selena Gomez: Cristiano Ronaldo a urcat patru locuri în top

wikipedia.org
Selena Gomez

Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez s-a menţinut în fruntea listei celor mai apreciate vedete pe Intagram, în timp ce fotbalistul Christiano Ronaldo a urcat patru locuri în top. Contul de Instagram al lui Gomez are 130 de milioane de aprecieri, după ce anul trecut, număra 103 milioane de „urmăritori”, potrivit Reuters.

Christiano Ronaldo, desemnat de Forbes cel mai bine plătit fotbalist pe 2017, cu câştiguri de 93 de milioane de dolari, a urcat pe locul al doilea, cu 116 milioane de fani pe Instagram, de la 82,8 milioane (locul 6) cât înregistra contul lui anul trecut. Atletul în vârstă de 32 de ani a publicat numeroase fotografii şi înregistrări video în care apare familia lui, dar şi de la antrenamentele cu Real Madrid ori personale.

Aplicaţia Instagram, deţinută de Facebook, are peste 500 de milioane de utilizatori activi zilnic şi 800 de milioane, lunar. Platforma permite publicarea de fotografii, videoclipuri, iar anul acesta a introdus opţiunea „stories”, unde videoclipurile şi fotografiile publicate dispar în decurs de 24 de ore.

Cântăreţele Ariana Grande şi Beyonce ocupă poziţiile trei, respectiv patru în top, cu 115 milioane şi 108 milioane de fani, iar Kim Kardashian se află pe locul al cincilea, cu 104 milioane de admiratori. Taylor Swift a coborât de pe locul al doilea, pe care se afla anul trecut, pe al şaselea, după ce artista în vârstă de 27 de ani a „dispărut” de pe canalele social media în urma despărţirii de Calvin Harris, a certurilor cu Katy Perry, Kim Kardashian şi Kanye West.

Ea a revenit pe Instagram în luna august şi îşi promovează muzica pe cont. Cel mai folosit hashtag pe Instagram în perioada 1 ianuarie - 17 noiembrie a fost #love, iar oraşul cel mai prezent în postările utilizatorilor a fost New Yorkul, anunţă news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.