Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România s-a infectat: A luat virusul de la iubitul său, campion national de raliuri, Simone Tempestini

facebook.com
Ana Bogdan 5

Este considerată, de mulți, cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România, dar asta nu o face imună la cel mai periculos virus al anului! Ana Bogdan anunțat că este infectată cu noul coronavirus și devine cea de-a doua jucătoare din România infectată cu COVID-19, după Simona Halep.

Cel mai probabil, în cazul Anei Bogdan, sursa de infectare ar iubitul ei, campionul national de raliuri, Simone Tempestini, depistat și el cu COVID-19, zilele trecute.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

”Cam așa voi arăta si eu in urmatoarele 14 zile însă la mine nu părul este așa ravașit (sau poate si el in unele zile), ci respirația este...si muschii sunt putin afectati.. Dar sunt optimista ca ma voi recupera repede si voi fi bine.Tot ce imi doresc este sa fiti sanatosi cu totii si sa va protejati!”, a scris Ana Bogdan, ajunsă la 27 de ani și aflată pe poziția 91 în clasamentul WTA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.