Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai frumoasă jucătoare de tenis româncă s-a logodit:Alesul,fost iubit al fetei unui baron PSD

facebook.com
Ana Bogdan Norris Mageanu

Cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România s-a logodit. Alesul inimii ei este un fost iubit al unei fete de baron PSD. Ana Bogdan s-a logodit cu Norris Mageanu, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, si a sarbatorit evenimentul alaturi de Florin si Daiana Mergea.

Citește și: Spot publicitar ȘOCANT: Fetițe care se joacă cu VIBRATOARE / VIDEO

Ana a anunţat pe pagina ei de Facebook ca s-a logodit cu Norris Mageanu, afacerist, pilot de raliuri, alpinist, nepotul celui mai cunoscut palarier din România, Ion Mageanu, si presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, conform sport.ro. "Iti multumesc pentru ca imi aduci zambetul pe fata si pentru ca imi umpli inima cu bucurie in fiecare zi. Iti multumesc pentru ca iti pasa! Iti multumesc pentru ca imi dai puterea sa merg inainte dupa fiecare infrangere si pentru ca ma faci sa-mi fortez limitele in fiecare zi. Iti multumesc pentru ca imparti cu mine binele si raul. Iti multumesc pentru ca esti cel mai bun prieten al meu, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, sufletul meu pereche, viitorul meu sot", a fost mesajul Anei pentru iubitul ei.

Citește și: INCREDIBIL Din ce au făcut cei de la Louis Vuitton o nouă colecție de genți

De-a lungul timpului, Mageanu a aparut des in publicatiile mondene datorita unor relatii foarte mediatizate. El se despartise recent, in februarie, dupa o legatura de mai multi ani, de Lorena Menghia, fosta campioana nationala de atletism si sora modelului Catrinel Menghia. De asemenea, s-a mai iubit cu Corina Danila, cu care are si o fetita, si cu Madalina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, fost presedintele CJ Arges.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.