Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cea mai UMILITOARE ÎNFRÂNGERE pentru Gigi Becali: FCSB a pierdut, 2-4, ca la teatru, la Sfântu Gheorghe, în fața lui Sepsi, condusă de Eugen Neagoe

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB a pierdut meciul din deplasare, cu Sepsi, 2-4. Formația bucureșteană a făcut un meci slab și s-a văzut condusă încă din minutul 32, după ce Bălașa și-a marcat un autogot, în încercarea de a respinge șutul lui Vașvari.

Covăsnenii își măreau diferența în minutele 36 și 53, după reușitele lui Florin Ștefan, cu o lovitură spectaculoasă cu călcâiul, și Ibrahima Tandia, în urma unui penalti. FCSB a marcat primul gol în minutul 61, după ce Coman a reluat în poartă, cu capul, o centrare din partea dreaptă. A doua reușită a venit în minutul 88. Rusescu a executat perfect o lovitură liberă, și a redus ecartul la un singur gol, 2-3. FCSB a forțat pe final, dar a mai primit un gol în minutul 90+4. Mensah a finalizat cu bine un contraatac și a închis tabela cu 4-2. Astfel, vicecampioana a înregistrat a patra înfrângere a sezonului în campionat.

Citește și: Lovitură pentru români! Guvernul vrea să blocheze angajările

1-0: Gabriel Vaşvari a reluat din câţiva metri, după o pasă a lui Ştefan

2-0: Florin Ştefan a dus scorul la 2-0 cu un gol din călcâi

3-0: Tandia a marcat din lovitură de la 11 metri, acordată după două faze controversate în careul vicecampioanei. Mai întâi, Planic a făcut henţ la şutul lui Tandia, apoi Morais a avut o intrare periculoasă asupra lui Vaşvari.

3-1: Coman a redus din diferenţă cu o lovitură de cap

3-2: Rusescu a marcat din lovitură liberă

4-2: Mensah a stabilit scorul final, în minutul 90+4

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a făcut anunțul! Vrea recesământ în 2019

Sepsi: Fejer - Moura, Viera, Jovanovici, Sato (Drăghici '73) - Velev, Rus - Nouvier, Vaşvari (Simonovski '71), Fl. Ştefan - Tandia (Mensah '90+3). Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Morais - Nedelcu (F. Coman 46'), Filip - Teixeira (M. Roman 30'), Man (Rusescu 61'), Fl. Tănase - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică

În urma acestui eșec, FCSB rămâne pe locul 2 în Liga 1 Betano. După 18 etape acumulează 34 de puncte, la 5 distanță de liderul campionatului, CFR Cluj. De partea cealaltă, cu cele 3 puncte obținute miercuri seară, Sepsi urcă un loc, pe 5, peste Gaz Metan. Echipa din Sfântu Gheorghe are 27 de puncte.

În etapa următoare, FCSB primește vizita Viitorului, iar Sepsi joacă pe teren propriu împotriva Botoșaniului.

Citește și: Victor Ponta lansează atomica! Liviu Dragnea a pierdut! De ce va fi schimbat din fruntea Camerei Deputaților .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.