Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei doi agenţi de poliţie agresaţi la Vîlcea, în timpul unei misiuni, vor fi avansaţi în grad de Ziua Naţională a României

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Cei doi agenţi de poliţie agresaţi în timpul unei misiuni în comuna Prundeni au fost avansaţi în grad, vineri, în cadrul unei şedinţe festive organizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea cu ocazia Zilei Naţionale a Românei, anunță AGERPRES.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu .

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, alături de cei doi a fost avansat şi unul dintre agenţii din Drăgăşani care a venit în sprijinul lor în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, când a avut loc altercaţia cu bărbaţii din Prundeni pe care cei doi agenţi îi urmăreau cu maşina pe DN 64 pentru că nu au oprit la semnalul lor pentru verificarea autovehiculului cu care se deplasau.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, a precizat că avansarea celor trei poliţişti a fost făcută prin decizia inspectorului şef al IPJ Vâlcea, cu aprobarea ministrului Afacerilor Interne, ei fiind astfel recompensaţi pentru activitatea profesională din acea noapte.

Citește și: Propunere-șoc din PNL: fiecare cetățean să depună o declarație de avere (secretar de stat la Justiție)

Tot în şedinţa festivă de vineri, de la IPJ Vâlcea, au mai fost avansaţi în grad înaintea îndeplinirii stagiului minim alţi 9 agenţi de poliţie şi încă 10 ofiţeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.