Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei patru barbati din dosarul privind documentarul Sky News au parasit sediul DIICOT

captura Facebook
sky news romania

Cei patru barbati adusi pentru audieri in dosarul privind documentarul Sky News au parasit sediul DIICOT, ei declarand ca nu au fost luate masuri preventive in cazul lor, transmite News.ro.

Acestia sustin ca materialul jurnalistilor britanici despre presupusi traficanti de arme din Romania este o gluma proasta.  

Cei patru barbati adusi pentru audieri in dosarul privind documentarul Sky News au parasit, in noaptea de miercuri spre joi, sediul DIICOT.  De la DIICOT au plecat proprietarul automobilului si tatal acestuia, la iesire ei aratand ca nu s-au luat masuri preventive in cazul lor. 

Tatal proprietarului masinii a precizat ca, in opinia sa, cei care au orchestrat documentarul au facut o gluma foarte proasta. 

Ulterior de la sediul DIICOT au plecat si ceilalti doi barbati adusi pentru audieri, precum si intermediarul materialul Sky News.  

DIICOT a facut miercuri perchezitii si i-a adus la audieri pe presupusii traficanti de arme si pe intermediarul implicati in realizarea reportajului difuzat de Sky News, seful DIICOT, Daniel Horodniceanu spunand ca se confirma ca este vorba despre un scenariu pus la cale de catre jurnalistii britanici.  

Aurelian Mihai Szanto, intermediarul din reportajul Sky News, a declarat miercuri, dupa ce a fost audiat la DIICOT, ca s-a lasat pacalit de cei care au facut materialul despre traficul de arme si a acceptat sa fie facut acel documentar, cu oameni pe post de ”actori”, cu intrebari si raspunsuri prestabilite, despre care i s-a spus ca va fi difuzat in decembrie, cu mentiunea la final ca persoanele care apar sunt fictive.  

Szanto a spus ca jurnalistii de la Sky News au stricat imaginea Romaniei si au dat o stire care "a cazut ca o bomba peste toata Europa￯, dintr-un material filmat in 31 iulie.  

Aurelian Mihai Szanto a mai declarat ca el si ceilalti romani care au fost filmati au primit de la jurnalistii britanici cateva mii de euro, fara sa precizeze suma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.