Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei trei braşoveni care şi-au bătut joc de o fată orfană pe care au pus-o să se prostitueze rămân 30 de zile în arest

SKY NEWS
europol arestare mandat

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care au pus o tânără orfană de ambii părinţi să se prostitueze sub pretextul plătirii cazării în Braşov, vor sta 30 de zile în arest preventiv, după ce judecătorii braşoveni au respins contestaţia acestora la emiterea mandatelor.

Procurorii DIICOT Braşov au derulat în urmă cu două săptămâni o operaţiune fulger, declanşată de un apel la 112. În acest caz s-a reuşit în nici 20 de ore înregistrarea dosarului, efectuarea de cercetări, identificarea suspecţilor, percheziţionarea unor locaţii, audierea şi reţinerea acestora dar şi judecarea propunerii de arestare.

Fata a sunat la 112 şi a sesizat că este ţinută într-o locaţie de unde îi este frică să plece pentru că este controlată sistematic de pretinsul iubit şi de alţi doi prieteni ai acestuia.

Operaatorii 112 au ţinut fata la telefon şi i-au dat sfaturi practice iar după ce poliţia a ajuns la locaţia respectivă fata a fost recuperată de autorităţi. Tot atunci au fost prinţi şi doi dintre cei trei vizaţi de faptele reclamate de tânără.

Citeşte şi; EXCLUSIV: Cum arată o operaţiune de salvare reuşită după apelul unei fete orfane la 112; Fost adjunct al DIICOT a rezolvat cazul în 20 de ore

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.