Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai aprig susţinător al lui Halep îi dă LOVITURA: 'E o PROSTIE să spui că e cea mai bună jucătoare din lume'

twitter.com
simona halep

Poate unul dintre cei mai aprigi susţinători ai Simonei Halep, Cristian Tudor Popescu a lansat un scenariu bombă cu privire la celebra tenismenă. Jurnalistul a mărturisit recent că deşi a ajuns luni în fruntea clasamentului WTA, Simona nu se poate considera deocamdată cea mai valoroasă jucătoare a lumii.

Citeşte şi: Pleşoianu, IRONII DURE după şedinţa PSD: 'Am plâns mult...'

"Să fim lucizi. În clipa de faţă există o egalizare a valorilor, o rotaţie. A fost Pliskova, a fost Muguruza, acum a ajuns Simona, poate să mai vină cineva. E clar că nu mai avem un adevărat lider mondial la tenis feminin. E o prostie să spui că este cea mai bună jucătoare din lume. Cea mai bună jucătoare din lume a fost Serena Williams. Şi poate va mai fi. Cea mai bună jucătoare din lume a fost Steffi Graf. A fost Martina Navratilova. A fost Chris Evert. Chiar şi Maria Sharapova sau Justine Henin. Adică jucătoare care au dominat o perioadă considerabilă. Mai e mult până departe, până a ajunge să intri în istoria tenisului, în Hall of Fame-ul marilor jucătoare. Acum vom avea mai multe numărul 1 mondial", a declarat Popescu pentru republica.ro.

Chiar şi Simona a mărturisit într-un interviu pentru Europa FM faptul că nu poate domina tenisul precum Serena Williams. Mai mult, tenismena a dat de înţeles că are dubii că va rămâne locul 1 în clasamentul WTA multă vreme.

"E greu să vă spun cine va fi numărul 1 la sfârşitul anului. Turneul de la Singapore va decide acest lucru. Depinde de ceea ce vom face. Punctajul e apropiat, nu se ştie ce se va întâmpla. Dar toate vom lupta să terminăm anul pe locul 1. Contează mult mai mult, e mult mai frumos să termini anul pe locul 1. De când s-a retras Serena am spus că oricine din Top 10 are şansa să fie pe primul loc, pentru că valoarea e apropiată în acest moment. Nu cred că va fi curând o jucătoare care să domine aşa cum a făcut-o Serena", a declarat numărul 1 mondial.

Citeşte şi: Doliu în PNL! Un celebru liberal a murit în această dimineaţă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.