Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai bun dansator de flamenco din lume a impresionat publicul la Sibiu

deflamenco.com
jesus carmona

Cel mai bun dansator de flamenco din lume în 2018, Jesus Carmona, a oferit publicului prezent la Centrul Cultural "Ion Besoiu" din Sibiu, un spectacol memorabil, aplaudat îndelung de sutele de spectatori veniţi să vadă "Flamenco ca destin", potrivit Agerpres.

" 'Flamenco ca destin' e un spectacol refăcut special pentru FITS, Jesus Carmona fiind declarat cel mai bun dansator de flamenco din lume, în 2018", a precizat purtătorul de cuvânt al Festivalului Internaţional de Teatru (FITS), Cristina Ghinea. 

În acest spectacol de flamenco au impresionat publicul şase dansatori, Jesús Carmona, Ángel Reyes, Cristian García Ballesteros, Lucía Campillo, Marta Gálvez şi Inmaculada Aranda, acompaniaţi de cinci muzicieni.

Citește și: Un album ce conţine şapte piese inedite ale legendarului Miles Davis va fi publicat pe 6 septembrie

"Un spectacol încărcat de emoţie, pasiune şi forţă, ce va aduce în faţa publicului o noapte magică, de neuitat, alături de un mare nume al stilului flamenco", se arată în prezentarea spectacolului. 

Jesus Carmona va fi prezent din nou miercuri seara, de la ora 20,00, tot la Centrul Cultural "Ion Besoiu", cu "Cel mai bun flamenco". Preţul unui bilet este de 50 de lei. 

FITS se încheie duminică şi are loc în zeci de spaţii de joc, atât în aer liber, cât şi în săli de spectacole şi biserici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.