Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai cunoscut SENATOR din istoria României spune că a fost ÎNȘELAT de soție: 'M-am bătut cu fostul soț, m-a înșelat cu cineva'

ilie nastase brigitte

După scandalul în care Ilie Năstase a fost implicat săptămâna trecută, era de așteptat ca și Brigitte Sfăt, nevastă-sa, să apară la teve ca să mai dea și ea câte ceva din casă. Fată cu material genetic sensibil, Brigitte a venit la Kanal D, ca să-și deschidă și mai larg canalele lacrimale ale sufletului, iar asta a venit la pachet cu o serie de informații de care, nu-i așa, telespectatorii fideli erau cu toții extrem de interesați.

Așa au aflat aceștia că, sătulă de escapadele soțului, Brigitte s-ar fi refugiat în brațele unui timișorean de-al ei, deși n-am înțeles prea bine dacă era fostul ei soț sau un altul.

Citește și: Transcript EXPLOZIV Cum îi jigneşte Ilie Năstase pe poliţiştii care l-au încătuşat după ce conducea beat

Dar parcă mai contează?

Singurii fideli din toată povestea asta au fost, desigur, telespectatorii, întrucât, așa cum aveam să aflăm mai încolo, Năstase i-ar fi reproșat soției înșelătoare faptul că, după ce că l-a înșelat, s-a mai și îndrăgostit de ăla! Pe câtă vreme el nu!

Ei, uite, vezi? Abia aici e drama familiei Năstase-Sfăt - că unul se amorezează când comite infidelități conjugale, în timp ce altul nu!

Citeste si: Ilie Năstase lansează noi acuzaţii la adresa poliţiştilor: 'Am fost singura maşină oprită. O să mă duc la CEDO. M-au provocat'

“Eu am luptat foarte mult, ar trebui să lupte ea pentru mine. Eu m-am bătut cu fostul ei soț la Timișoara, m-am bătut cu toată lumea. Fostul ei soț mi-a făcut multe probleme la Timișoara, eu am ajutat-o să ajungă aici. Eu nu pot să trăiesc fără ea, dar ea poate", a spus acesta.

De asemenea, telespectatorii fideli ai ecuației Năstase-Sfăt au mai aflat și că soția lui nu i-a spus că vrea un copil cu el, ceea ce, literalmente, chiar nu era de așteptat! Cum adică, să faci un copil cu soțul tău?!?

Citește și: Ilie Năstase lansează noi acuzaţii la adresa poliţiştilor: 'Am fost singura maşină oprită. O să mă duc la CEDO. M-au provocat'

"Nu știu, nu mi-a spus că vrea un copil cu mine, poate cu cel cu care a vrut să înceapă relația. Ea m-a înșelat pe mine cu cineva din Timișoara, eu nu am ce să discut".

Vom reveni cu amănunte, imediat ce Brigitte apare la Kanal D ca să-și facă un test de sarcină în direct. Că se poartă, na!

 


 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.