Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai ieftin aliment, cartoful, medicament pentru diverse afecțiuni

cartofi

 

De multe ori ignoram cartofii, deoarece ii consideram alimente nesanatoase, insa ei sunt un medicament pentru diverse afectiuni.

Fiecare produs prezinta riscuri de obezitate, de zahar in sange, colesterol sau alte probleme. Prin urmare, este intotdeauna important sa fiti atenti la cantitatea si prelucrarea unui produs.

Intr-adevar cartofii prajiti ingrasa daca sunt prajiti in multa grasime si pre-tratati cu grasimi daunatoare, insa daca sunt gatiti in mod sanatos, acestia sunt foarte valorosi pentru organismul uman.

Promoveaza digestia
Cartofii sunt facuti in principal din carbohidrati. Ei stimuleaza digestia si, prin urmare, intotdeauna sunt recomandati pentru pregatirea piureurilor pentru copii si persoanele care au dificultati in digestia gastrica de alte alimente mai grele. Cartofii contin fibre benefice si acestea sunt baza pentru imbunatatirea functiilor tractului gastro-intestinal. Dar este important sa nu exagerati, pentru ca cartofii chiar fierti poate provoca arsuri la stomac in cantitati mari.

Ajuta la ingrijirea pielii
Cartofii sunt bogati in vitamina B complex si vitamina C, si minerale precum potasiu, magneziu, fosfor, zinc, care sunt esentiale si benefice pentru piele. Cartofii cruzi sunt frecati pe piele. Acest lucru este foarte eficient
și direct aplicabil ca un remediu pentru o piele sanatoasa. De asemenea, sunt eficienti in arsuri solare si iritatii ale pielii. Puteti face o masca de fata prin amestecarea unui cartof crud ras cu 1/2 ceasca miere, pana cand veti obține un amestec destul de bun pentru a il aplica pe fata. Aceasta masca curata pielea fetei.

Citeste mai mult pe http://bewoman.ro/sanatate/cel-mai-ieftin-aliment-cartoful-medicament-pentru-diverse-afectiuni.html

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.