Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai mare deținător corporativ criptografic din SUA a plătit 240 milioane USD pentru achiziționarea suplimentară de Bitcoin

Stewards Law
bitcoin

Echipa de business intelligence și corporativă bitcoin ( BTC ) MicroStrategy și-a mărit proprietatea BTC cu achiziția suplimentară anunțată luni.

Michael Saylor, CEO al MicroStrategy, a anunțat cumpărarea a 5.050 BTC pentru aproximativ 242,9 milioane de dolari, în medie 48.099 dolari pe monedă.

Într-un formular 8-K depus la Securities and Exchange Commission din Statele Unite, publicat luni, MicroStrategy a declarat că a adăugat 8.957 BTC la trezoreria sa corporativă Bitcoin în T3 2021.

După cum a fost raportat anterior de Cointelegraph , MicroStrategy a cumpărat recent 3.907 BTC la costul de aproximativ 177 milioane dolari în perioada 1 iulie - 23 august.

În urma ultimei achiziții Bitcoin, compania deține acum aproximativ 114 042 BTC achiziționate la un cost total de achiziție de 3,16 miliarde de dolari. Având în vedere prețul actual BTC, deținerile Bitcoin ale companiei sunt evaluate la peste 5 miliarde de dolari, conform cointelegraph.com

Citește și La mai puțin de șase luni de la interdicția chineză, minerii de criptomonede și-au găsit o casă nouă

Conform documentului Formularului 8-K, costul Bitcoin al MicroStrategy se reduce la aproximativ 27.713 USD per BTC, inclusiv taxe și cheltuieli diverse.

Achiziția suplimentară de 5.050 BTC este încă un indiciu al intenției sale de a-și extinde poziția Bitcoin. În ciuda pierderilor de hârtie pe investiția sa Bitcoin în trimestrul II, MicroStrategy a declarat că pofta sa de Bitcoin rămâne neafectată .

De când și-a anunțat prima achiziție BTC în august 2020, compania de informații de afaceri a cumpărat mai mult Bitcoin, devenind cel mai mare deținător corporativ al celui mai mare criptografic prin capitalizare de piață în rândul firmelor cotate la bursă din Statele Unite.

Saylor a devenit, de asemenea, un susținător proeminent al Bitcoin, încurajând în mod regulat alte firme din SUA să adauge BTC la bilanțurile lor.

Anunțul de cumpărare de luni vine pe fondul unei scăderi a prețului pentru Bitcoin, cu BTC în scădere cu aproape 3% în ultima perioadă de tranzacționare de 24 de ore.

Capitalizarea totală a pieței criptomonedelor a scăzut cu mai mult de 4%, deoarece prețurile simbolurilor au scăzut luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.