Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai mare festival rock din mediul rural, Stonebird, are loc în comuna argeşeană Corbi

Facebook.com
festival, Stonebird

Alternosfera, Cargo şi Trooper vor concerta în acest an la "Stonebird", cel mai mare festival rock din mediul rural desfăşurat în comuna argeşeană Corbi, arată Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de organizatori, ediţia a treia a "Stonebird" se va desfăşura între 13 şi 15 august.

"Şi în acest an, festivalul va fi onorat de trupe de prim rang ale rock-ului. Vineri, 13 august, pe scena 'Stonebird' de la Corbi vor concerta Alternosfera, Altar, Riot Monk şi C.A.S.H. Sâmbătă 14 august, la Stonebird vor cânta Cargo, Trooper, Bucovina şi Hollywood Rose (trupă-tribut Guns'n'Roses din Ungaria). La Stonebird va fi bineînţeles şi afterparty, cu Korsar şi Gili Barbu", se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, la ediţia din acest an se va înregistra şi o premieră - va fi primul festival rock din România tradus în limbajul mimico-gestual de către Lavinia Chiţu, interpretă autorizată. Ea va fi prezentă pe scenă alături de muzicieni şi va transmite versurile pieselor pentru persoanele cu deficienţe de auz.

Organizatorii menţionează că participarea la festival este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 la care au trecut minimum 10 zile de la finalizarea imunizării, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum şi pentru persoanele au între 15 şi 90 de zile de la trecerea prin boală.

Minorii sub 14 ani vor fi exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic de vaccinare.

"La precedentele ediţii au fost prezente trupe celebre ale rock-ului şi aproape 15.000 de fani. (...) Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, zone de relaxare. Participanţii pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviţi cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor", se mai arată în comunicatul transmis de organizatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.