Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai râvnit trofeu din lumea baschetului a primit numele lui Kobe Bryant

kobe bryant

Adam Silver, conducătorul NBA, a anunţat că trofeul pentru MVP-ul All-Star Game a primit numele Kobe Bryant, relatează Reuters, citată de news.ro.

“Pierderea lui Kobe Bryant, a fiicei sale şi a celorlalte şapte persoane din elicopter sunt ceva de nedescris. Ca tată… este ceva inimaginabil. Kobe Bryant este sinonim cu All-Star NBA şi întruchipează spiritual acestei sărbători globale a sportului nostru”, a declarat Silver.

Trofeul MVP Kobe Bryant îi va fi decernat, duminică, celui mai bun baschetbalist al ediţiei din acest an a All-Star Game, ales după votul fanilor (25 la sută) şi al unei comisii cu reprezentanţi mass-media (75 la sută).

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Kobe Bryant, care avea 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.