Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai tatuat om din lume, Emilio Gonzales, revine la Sibiu

tatuaj

Cel mai tatuat om din lume, Emilio Gonzalez, revine vineri, la Sibiu, la Transilvania Tattoo Expo, au anunțat marți organizatorii. Emilio provine din Venezuela și este cea mai reprezentativă persoană din lumea modificărilor corporale. Artistul venezuelian va veni însoțit de America, una din cele mai apreciate modele din lumea tatuajelor.

"Emilio provine din Caracas, Venezuela și este cea mai reprezentativă persoană din lumea modificărilor corporale. Este recunoscut pe plan mondial datorită numeroaselor inovații pe care le-a adus industriei body-modification și body-piercing și este o personalitate familiară în cadrul numeroaselor convenții de tatuaje la care a participat. Venezueleanul în vârstă de 39 de ani este specializat în proceduri medicale precum despicarea limbii, transformarea urechilor, introducerea de implanturi extreme și îndepărtarea mameloanelor și este considerat ca fiind unul dintre cei mai radicali artiști care profesează în această branșă. Emilio va susține câte un spectacol de suspensie în fiecare seară a convenției, alături de America", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

La Sibiu va mai fi prezent și un alt venezuelian celebru, Henry Rodriguez, cunoscut mai degrabă sub denumirea de Red Skull. "Acesta a început procedurile estetice la vârsta de 30 de ani cu acordul familiei sale, iar acum la vârsta de 37 de ani a petrecut peste 130 de ore în sălile de operație pentru a se transforma în "eroul" său din copilărie și anume răufăcătorul Red Skull. (...) Acesta a fost supus multor teste fizice și psihologice înainte ca procedurile estetice să fie efectuate chiar de către bunul său prieten, Emilio Gonzalez. Red Skull și-a tatuat ochii negri, și-a introdus implanturi în mai multe zone ale feței, și-a tăiat o parte din nas și urechile și a continuat prin a-și tatua fața în roșu și negru. Henry va fi alături de Emilio în cadrul spectacolelor lui de suspensie, care vor avea loc în fiecare seară a convenției, și va fi acompaniat de către exotica dansatoare din Venezuela, Venus Afrodita", se mai arată în comunicat.

La Transilvania Tattoo Expo va veni și Yall Quinones, un colecționar de tatuaje din Puerto Rico. "Corpul acestuia a devenit o colecție de artă, acesta fiind tatuat de peste 30 de artiști tatuatori de renume, printre care se numără Paul Booth, Phillip Leu, Robert Hernandez, Bob Tyrell, Tim Kern, Mike Devries, Freddy Negrete, Andy Engel, Randy Engelhard, Nikko Hurtado și alți artiști talentați", potrivit organizatorilor, conform Agerpres. Transilvania Tatto Expo va avea loc la Casa Armatei din Sibiu, de vineri până duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.