Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin 13 persoane au fost rănite în urma atacului armat care a avut loc într-o zonă rezidențială din orașul american Chicago, a anunțat Poliția locală

www.liveuamap.com
poliție SUA atac armat

Cel puțin 13 persoane au fost rănite în urma atacului armat care a avut loc duminică într-o zonă rezidențială din orașul american Chicago, a anunțat Poliția locală, citată de CNN, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit Departamentului de Poliție Chicago, atacul a avut loc în timpul unei petrecerei care se desfășura într-o locuință și a fost declanșat de o dispută între mai multe persoane.

Citește și: Guvernul provoacă CUTREMUR în rândul bugetarilor: 9 măsuri care vor afecta angajații la stat

Cele 13 victime au vârste cuprinse între 16 și 48 de ani, a informat Fred Waller, șeful Poliției din Chicago. Potrivit aceleiași surse, patru dintre victime, printre care și cea în vârstă de 16 ani se află în stare critică. Toate celelalte persoane care au fost împușcate se află în stare stabilă.

Până în acest moment niciun suspect nu a fost identificat, dar Poliția susține că sunt două persoane de la care ar fi putut porni disputa care a dus la acest incident. Una dintre aceste persoane a fost rănită și va fi interogată ulterior, iar cealaltă nu a fost rănită și a fost arestată, după ce asupra sa a fost găsită o armă.

Atacul armat a avut loc în jurul orei locale 00:35 (08:35, ora României, n.red.). Toate victimele au fost transportate la spitale din apropiere, iar polițiștii anchetează incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.