Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele cinci persoane care au fost duse la spital după incendiul din Mall-ul Sun Plaza au fost externate

incendiu sun plaza

Cele cinci persoane care au fost duse la spital după incendiul din Mall-ul din București au fost externate, au transmis, luni, reprezentanții Sun Plaza, care precizează că centrul comercial are autorizație de securitate la incendiu și ultimul exercițiu de evacuare a avut loc în urmă cu 2 săptămâni, anunță MEDIAFAX.

Reprezentanții Sun Plaza au transmis, luni, după mai bine de 24 de ore de la incendiul care a avut loc în mall, că s-a colaborat cu pompierii, poliția locală, cu jandarmeria și cu echipajele medicale pentru evacuare, iar cele cinci persoane care au avut nevoie de asistență medicală au fost deja externate.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

„Centrul Comercial Sun Plaza a colaborat cu echipele de pompieri, poliție locală, jandarmerie și echipajele medicale, pentru a asigura securitatea vizitatorilor noștri. La ora 16.15 (duminică - n.r.), imediat după izbucnirea incendiului, s-a inițiat evacuarea parcării și a centrului comercial, conform scenariului de securitate la incendiu. Sistemul automat privind securitatea la incendiu a intrat în funcțiune, iar vizitatorii au fost îndemnați să părăsească centrul comercial și să se îndrepte spre cea mai apropiată ieșire. Focul a fost stins după aproximativ 15 minute, însă fumul care s-a degajat s-a extins în parcarea subterană și în unele zone ale centrului comercial, astfel încât redeschiderea centrului comercial pentru public în condiții de siguranță a durat mai mult, aceasta efectuându-se în jurul orei 19.30. Incendiul a afectat trei mașini din parcare, cea de la care a început incendiul și alte două din apropierea acesteia. Nicio persoană n-a fost rănită ca urmare a incidentului. Din informațiile noastre, toate cele 5 persoane care au primit îngrijiri medicale au fost externate”, au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, reprezentanții centrului comercial.

Potrivit documentului citat, se fac cercetări pentru a se stabili cauzele care au dus la producerea incendiului.

Citește și: Condamnat pentru tentativă de omor! Cine e, în realitate, bărbatul care a fugit din Secția de Poliție Caracal?! IPJ Olt ia la control polițiștii

De asemenea, reprezentanții Mall-ului spun că au autorizație privind siguranța la incendii, iar ultimul exercițiu de evacuare a fost organizat cu sprijinul ISU București-Ilfov, în urmă cu două săptămâni.

Întreg mall-ul a fost evacuat, duminică, în jurul orei 16.00, după ce a izbucnit un incendiu în parcarea de la subsolul -2, iar clădirea s-a inundat cu fum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.