Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai bune idei de afaceri, premiate cu 50.000 de lei. Oricine se poate înscrie

investitie

Concurs de idei de afaceri inovative – cele mai originale idei premiate cu 50.000 de lei. Un proiect care are ca scop încurajarea celor care au o idee de business, dar nu au reușit, până acum, să o pună pe hârtie și să o valorizeze. Concursul ”Money is Funny” a fost lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și se desfașoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021.

Premiile mari sunt un motiv suficient de bun pentru a-ți lua inima în dinți și a veni cu o propunere de afacere inovativă, care să convingă juriul că are potențial. Singura condiție este ca aceasta să poată fi vândută în sistem franciză.

La concurs pot participa atât persoane din România, cât și din Diaspora, care au împlinit vârsta de 18 ani.

Citește și: Lovitură în plin pentru bugetari! Premierul Cîțu anunță dispariția unor sporuri

Premiile oferite în total, celor mai originale trei propuneri, sunt în valoare de 50.000 de lei.

Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câștigătorii vor fi aleși de către comisie de evaluare, formată din din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic.

Conform regulamentului, cristeriile de selecție vor fi: eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor și a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viața reală.

”Competiția de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionați de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăznețe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerț, medicină sau inginerie, așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.