Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele patru persoane decedate în accidentul aviatic din Coasta de Fildeş sunt moldoveni: Alții doi sunt răniți

Cele patru persoane care au decedat, sâmbătă, după ce un avion cargo s-a prăbuşit în ocean în apropierea aeroportului din Abidjan, sunt cetăţeni moldoveni, a declarat Issa Sakho, reprezentant al pompierilor militari ivorieni. Alţi doi moldoveni şi patru francezi au fost răniţi în accident.

Sakho a afirmat, conform huffingtonpost.fr, că răniţii au fost transportaţi la o tabără militară franceză aflată la capătul pistei aeroportului Felix Houphouet-Boigny, din Abidjan, scrie news.ro.

“Avionul venea de la Ouagadougou şi a căzul în apă”, a mai spus oficialul ivorian, infirmând varianta apărută iniţial cu privire la accident, care era că avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, în condiţii de furtună.

După accident, un martor a declarat pentru Reuters că pompierii şi scafandrii au scos din avion două cadavre, iar în avion se mai puteau vedea două persoane decedate. Un alt martor a afirmat că a văzut doi supravieţuitori.

O persoană a fost reţinută după accident.

Avionul, în care se aflau zece persoane, era un Antonov care transporta materiale pentru armata franceză în cadrul operaţiunii antijihadiste Barkhane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.