Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra cântăreaţă Marina Scupra, depusă la Biserica Bălăneanu

www.libertatea.ro
Marina Scupra

Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântăreței Marina Scupra va fi depus până marți, la ora 11,00, la Biserica Bălăneanu din șos. Mihai Bravu nr. 117-119, potrivit AGERPRES.

"Când un suflet se ridică la cer pe pământ se sapă o groapă. Ne dăm seama că au rămas multe lucruri nespuse și ne simțim neputincioși. Nu mai putem face nimic... Doar să ne regăsim lângă un sicriu și să ne luăm rămas bun... Cu o lacrimă în colțul ochiului și cu inima sfărâmată. Sufletul Marinei Scupra a plecat spre îngeri, dar trupul neînsuflețit va mai poposi până mâine la 11,00 la Biserica Bălăneanu (Șoseaua Mihai Bravu nr. 117-119). Orice rămas bun îi va aduce liniștea și îi va face drumul mai lin...", a scris cântăreața Mirabela Dauer, luni, pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața Marina Scupra a murit duminică, 30 iulie. Cunoscuta artistă suferea de cancer, boală care a răpus-o în doar câteva luni. Artista avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu compozitorul Dan Dimitriu.

Cântăreaţa Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a avut dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.

Marina Scupra s-a stins la spitalul Elias din Capitală, la doar 49 de ani.

Citeşte şi: RĂZBOI în toată regula în interiorul PMP! Atacuri FURIBUNDE şi acuzaţii FĂRĂ PRECEDENT: 'Eşti un RĂSPÂNDAC OBOSIT' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.