Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celulita și vergeturile îi pot aduce lui George Buhnici o amendă uriașă: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat

wowbiz.ro
George Buhnici Lorena Buhnici

Membrii colegiului director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-au autosesizat cu privire la declaraţiiile vloggerului George Buhnici despre femeile de pe plajă, a declarat pentru G4Media Csaba Asztalos, preşedintele CNCD.

„Se va analiza limita libertăţii de exprimare în raport cu dreptul la demnitate al femeilor şi în general al oamenilor din perspectiva aspectului fizic. O astfel de analiză durează 90 de zile în principiu, dar când e vorba mesaje publice, ne străduim să dăm o soluţie cât mai repede”, a spus Csaba Asztalos, pentru G4Media.ro.

Întrebat dacă e vorba despre o atitudine larg răspânită în societate, Csaba Asztalos a declarat că „în principiu, condiţia femeii în societatea din România e una dificilă. Suntem pe primul loc în UE la mame minore, pe primele locuri la traficul de fiinţe umane – toate acestea au legătură cu tratamentul în societate. Există şi violenţa de familie cu femei ucise în fiecare an. Toate acestea au legătură cu un comportament în societate faţă de femei, unele moştenite istoric, altele create în diferite conjuncturi – competiţie politică, publicitate etc, în care este exploatată sexualitatea femeii”.

George Buhnici riscă o amendă contravenţională între 2.000 şi 100.000 de lei, dacă va fi găsit vinovat de CNCD, însă poate ataca în justiţie o eventuală decizie nafavorabilă.

Buhnici a făcut mai multe declarații care au stârnit controverse în anumite medii. Buhnici și-a lăudat soția pentru aspectul extrem de tânăr pe  care îl are și a declarat, fără perdea, că atunci când e în vacanță la mare îi place să se uite la sâni și funduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.