Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centru de testare a populaţiei pentru COVID-19 la sediul DSP Botoșani

mediafax.ro
test COVID-19

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani va înfiinţa, începând de vineri, un centru de testare a populaţiei pentru COVID-19 la sediul instituţiei, notează Agerpres.

Punctul de recoltare PCR va funcţiona într-un container amplasat în vecinătate, pe strada Colonel Tomoroveanu nr. 1, a anunţat directorul DSP Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.

"Acest container este destinat tuturor celor au nevoie de testul PCR. Am venit în ajutorul populaţiei pentru a nu se mai prezenta la Unitatea de Primiri Urgenţe, dacă prezintă un simptom şi au nevoie de acest test. Era nevoie de el pentru că cererea era destul de mare", a afirmat Adăscăliţei.

Programul de funcţionare a centrului de testare de la DSP va fi zilnic, de luni până duminică, între orele 8,00 şi 20,00.

Testarea, care este gratuită, se face în cadrul Programelor Naţionale de Sănătate şi va fi realizată doar după o programare făcută de persoana simptomatică sau medicul de familie. Cei interesaţi pot suna pentru programare la numărul 0742270661.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.