Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul de îngrijire a copiilor unde lucrează mama lui David Cameron se va închide

David Cameron

Mama premierului britanic David Cameron, Mary, a afirmat că este 'foarte tristă' pentru faptul că centrul pentru copii unde lucrează urmează să fie închis ca urmare a tăierilor guvernamentale, potrivit The Independent, relatează joi AFP.

Dna Cameron, 81 de ani, care a semnat anterior o petiţie împotriva planurilor de a închide 44 centre pentru îngrijirea copiilor în circumscripţia electorală a fiul ei Whitney, Oxfordshire, s-a adresat după ce ce Consiliul din West Berkshire a confirmat că Chieveley şi Area Children's Centre va fi închis la sfârşitul lunii. Confirmând faptul că este voluntară la centru, ea a declarat pentru Daily Mirror: "Sunt foarte tristă că se închide , dar dacă nu sunt suficienţi bani pentru a plăti (...) . Mi-a plăcut foarte mult şi am fost acolo pentru un an şi am călăuzit familii ocazional. Nu ştiu ce poate fi făcut într-adevăr deoarece tocmai am auzit aceasta. Dacă se închide, atunci nu voi mai face voluntariat deoarece nu va mai fi nici un voluntar. Dacă va funcţiona, voi continua să ajut dacă pot', a precizat dna Cameron.

Centrul, care este închis pentru a ajuta Consiliul West Berkshire să economisească 300.000 de lire, are în îngrijire aproximativ 670 de copii cu vârsta sub cinci ani şi oferă cursuri gratuite cum ar fi formarea pentru acordarea de prim ajutor pentru copii, îngrijirea generală şi sfaturi pentru o alimentaţie sănătoasă. Centrele pentru copii deţin un record în susţinerea părinţilor şi familiilor în acele prime săptămâni şi luni importante ca familie, a declarat ministrul învăţământului din umbră (opoziţia), Lucy Powell. |Consiliul din West Berkshire a confirmat închiderea centrului, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.