Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia va avea gazon hibrid: Azi am aprobat demararea procedurilor de organizare a licitaţiei

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, marţi, înlocuirea gazonului natural cu unul hibrid pe terenul central din cadrul Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia, locul de pregătire al primei reprezentative a României, conform agerpres.

"Azi am aprobat demararea procedurilor de organizare a licitaţiei pentru înlocuirea suprafeţei de joc de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia cu un gazon hibrid. În contextul în care multe stadioane din România beneficiază deja de suprafeţe cu gazon hibrid, ne dorim ca jucătorii echipelor naţionale să se poată antrena în condiţii similare. Această investiţie va avea loc începând cu luna aprilie, iar termenul de implementare va fi aproximativ două luni", a declarat preşedintele Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Baza sportivă de la Mogoşoaia este cantonamentul primei reprezentative de fotbal a României, găzduind majoritatea şedinţelor de pregătire ale acesteia.

De asemenea, în ultimii ani Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia a găzduit partide amicale şi oficiale ale altor naţionale "tricolore", precum cea feminină sau cele de juniori. Tot la Mogoşoaia s-au desfăşurat în mai multe rânduri fazele finale ale competiţiilor de juniori organizate de FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.