Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEO-ul Coinbase răspunde creatorului Dogecoin: Crypto oferă pur și simplu o alternativă pentru persoanele care doresc mai multă libertate

zf.ro
bitcoin criptomonede

Crypto este o „suflare de aer proaspăt atât de necesară” pentru cei care cred că soluțiile de stat sunt adesea „ineficiente, supra-promise sau subdelevate”, a spus Brian Armstrong.

Brian Armstrong , cofondator și CEO al schimbului de criptomonede Coinbase listat în Nasdaq, a răspuns pe Twitter la un atac recent asupra criptomonedelor de către co-creatorul Dogecoin ( DOGE ) Jackson Palmer.

Armstrong a subliniat unele dintre cele mai mari beneficii ale criptomonedelor precum bitcoin ( BTC ), subliniind că acestea „oferă pur și simplu o alternativă pentru persoanele care doresc mai multă libertate”.

CEO-ul a subliniat că poziția cu privire la industria criptografică depinde de o perspectivă, precizând că oamenii care doresc un control mai mare de la autoritățile de reglementare financiare sunt liberi să se bucure de sistemul tradițional fiat. Însă cripto este o „gură de aer proaspăt atât de necesară” pentru cei care cred că soluțiile guvernamentale sunt adesea „ineficiente, excesive sau insuficiente”, a remarcat Armstrong.

Armstrong a continuat spunând că instrumentele de investiții tradiționale sunt de obicei asociate cu o lipsă de oportunități pentru investitorii mai mici, referindu-se la restricții precum legile investitorilor acreditați:

„Legile investitorilor acreditați sunt un bun exemplu. Au fost create cu cele mai bune intenții, pentru a proteja oamenii obișnuiți de escrocherii - o idee nobilă. Dar care a fost rezultatul real? De multe ori au devenit ilegal să se îmbogățească prin investiții, cu excepția cazului în care sunteți deja bogați ”.

Spre deosebire de unele instrumente tradiționale de investiții, criptomonedele precum Bitcoin nu au necesitat ca investitorii să fie acreditați de nicio autoritate financiară, reprezentând astfel o oportunitate atractivă pentru investitorii de retail, Armstrong a spus:

„Aceasta face parte din motivul pentru care Bitcoin a îmbogățit atât de mulți oameni. Nu era o securitate, așa că oamenii obișnuiți ar putea investi din timp. ”

Ca atare, Armstrong a concluzionat că cripto creează „mobilitatea bogăției și mai multe egalități de șanse pentru toată lumea”, subliniind că toată lumea poate alege sistemul care funcționează cel mai bine pentru ei. "Crypto nu va rezolva inegalitatea bogăției - nu încearcă să creeze același rezultat pentru toată lumea", a adăugat el.

Palmer, care a creat Dogecoin ca o glumă în 2013 , a scris pe Twitter la începutul acestei săptămâni, susținând că cripto este o „tehnologie inerent de dreapta, hipercapitalistă” concepută pentru o combinație de „evitare fiscală, diminuarea supravegherii reglementare și a penuriei impuse artificial ”. În 2018, Palmer a prezis că industria „aleargă rapid către o suprasaturare a criptomonedelor” până la punctul în care valoarea și utilitatea lor „se apropie invers de zero”.

După cum s-a raportat anterior, Dogecoin a devenit una dintre cele mai populare criptomonede din acest an, devenind activul digital cel mai bine câștigat în T2 2021, cu o creștere de 392%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.