Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cerere de la Bruxelles: Pact național împotriva austerității

Acordul dintre Grecia și creditorii internaționali în privința datoriei către BCE demonstrează cât de mult s-au înșelat toți cei care credeau că atât guvernul elen, cât și UE, se îndreaptă spre un eșec e semnalul tras de europarlamentarul Victor Negrescu. Totodată, europarlamentarul mai subliniază că respingerea categorică a austerității reprezintă singura cale viabilă de depășire a crizei și propune ca întrevederile privind Codul Fiscal să genereze un pact politic împotriva austerității. De aceea el crede că trebuie dusă o luptă împotriva austerității.

Vezi și: EXPLOZIV: Cine sunt puternicii zilei făcuți DOCTORI de Gabriel Oprea

”Iată că, din nou, Grecia demonstrează tuturor că negocierile dure au adus avantaje în raport cu creditorii internaționali! Realitatea acordului vine și spulberă toate acele opinii panicarde potrivit cărora UE și guvernul elen se îndreaptă spre un eșec major.

Citește și: Omar Hayssam CUTREMURĂ scena politică: DEZVĂLUIRI incredibile făcute despre personaje cheie

Tocmai de aceea, cred că este important ca toată lumea să înțeleagă că respingerea austerității trebuie să fie cheia pentru depășirea oricărei crize și pentru generarea dezvoltării economice! Solidaritatea și rațiunea trebuie să ia locul acestei politici falimentare a austerității, care în ultimii ani a produs un real dezastru în toată Uniunea Europeană.

Vezi și:Reacția fostului principe Nicolae după retragerea titlurilor regale

Din păcate, observ că prea puține voci din Romania sunt preocupate de această temă. Unde este vocea domnului Klaus Iohannis, cel care reprezintă România în Consiliul European? De ce refuză domnul Iohannis să împărtășească românilor viziunea sa economică pentru România în contextul respingerii Codului Fiscal, după ce anterior îl lăudase? Absența totală a preocupării sale pe acest subiect este îngrijorătoare și ne face să credem că, în realitate, nu are niciun plan!

Citește și: Acuzații dure din interior la adresa Casei Regale: Ce s-a întâmplat cu principele Nicolae

Cred că, în România, se vorbește mult prea mult despre temerile de a nu repeta scenariul grecesc, în condițiile în care singura temă utilă de discuție ar fi respingerea categorică și totală a austerității. Avem nevoie de asigurări din partea tuturor forțelor politice că România nu va reveni la austeritate. De aceea, propun ca întrevederile privind Codul Fiscal să genereze un pact politic împotriva austerității”, consideră europarlamentarul Victor Negrescu.

Citește și: Acestea sunt motivele pentru care fostul principe Nicolae a fost decăzut din drepturi / SURSE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.