Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cererea controversată a lui Gheorghe Stan, tranșată de CSM - Noul judecător CCR vrea să-și rezerve un post la SIIJ timp de 9 ani

Inquam Photos / George Calin
gheorghe stan

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va dezbate, joi, cererea lui Gheorghe Stan de a i se rezerva un post de procuror la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), până la încetarea mandatului de 9 ani ca judecător la Curtea Constituțională.

"Dispunerea măsurilor legale cu privire la cererea domnului Stan Gheorghe referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituțională a României", este cel de-al șaptelea punct de pe ordinea de zi a ședinței plenului Consiliului Superior al Magistraturii de joi.

Ședință la CCR în noua formulă cu Simina Tănăsescu, Gheorghe Stan și Cristian Deliorga - 10 dosare, pe ordinea de zi

Ședința este programată să înceapă la ora 12.00.

Pe 12 iunie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii în vederea dispunerii măsurilor legale cu privire la cererea lui Gheorghe Stan referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituţională a României.

Gheorghe Stan și-a depus jurământul, marți, la Palatul Cotroceni, în funcția de judecător al Curții Constituționale. Mandatul de judecător la CCR este de 9 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.