Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţean bulgar, cercetat după ce a încercat să introducă ilegal în ţară peste o mie de pachete de ţigări

tigari confiscate
"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui microbuz. În urma analizei de risc, mijlocul de transport a fost selectat pentru efectuarea unui control amănunţit, în urma căruia, poliţiştii de frontieră au descoperit 21.200 de ţigarete, respectiv 1.060 de pachete nedeclarate şi ascunse sub o banchetă a mijlocului de transport, dar şi în plafonul acestuia", se arată într-un comunicat de presă, emis marţi de ITPF Giurgiu.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că produsele aparţineau cetăţeanului bulgar sus-menţionat, care nu a putut prezenta documente pentru a demonstra provenienţa ţigaretelor.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 23.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au deschis un dosar penal pe numele cetăţeanului bulgar, pentru săvârşirea infracţiunii de "deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.