Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cezar Preda de la PNL spune că justiţia nu se face la televizor: 'Nu acceptăm schimbarea sau demolarea instituţiilor în acest fel'

cezar preda

Deputatul PNL Dâmboviţa Cezar Preda a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că justiţia nu se face la televizor şi s-au înşelat amarnic cei care au folosit televizorul şi cred că astfel vor fi schimbate sau demolate instituţii. ''Un subiect care este de interes naţional este legat de această ofensivă fantastică a alianţei de guvernare cu aliaţii săi, televiziunile de casă, asupra instituţiilor statului, asupra justiţiei. PNL a spus de la început că nu poate să intervină în ceea ce înseamnă deciziile justiţiei române'', a afirmat Cezar Preda, conform Agerpres.

Parlamentarul liberal a adăugat că el crede că vor veni rapid răspunsuri din partea Inspecţiei Judiciare privind comportamentul unor procurori şi a ţinut să sublinieze că ''justiţia nu se face la televizor''.

''Eu cred că CSM, tot ce înseamnă comisiile care analizează activitatea parchetelor, tot ce înseamnă sistemele de monitorizare a activităţii atât a funcţionarilor din justiţie, cât şi a reprezentanţilor justiţiei, trebuie să îşi facă treaba. E clar: sunt în acţiune, sunt în exercitarea mandatului, eu cred că vom primi răspunsuri foarte rapid de la ceea ce înseamnă Inspecţie Judiciară, ceea ce înseamnă comportamentul procurorilor şi apoi vom veni într-o normalitate în care infractorii îşi apără drepturile prin avocaţi şi prin legile care sunt în vigoare şi nu pe televiziune. Justiţia nu se face la televizor! Dacă cei care au folosit televizorul cred că noi vom schimba instituţii şi vom demola instituţii, schimbând totodată şi oameni, s-au înşelat amarnic'', a mai afirmat Cezar Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.