Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Călători a descoperit vânzările on-line: De la începutul anului, biletele de călătorie internațională pot fi cumpărate de pe internet

cfr

CFR Călători a demarat, de la începutul acestui an, vânzarea online pentru bilete de călătorie internaţională, achiziţionarea acestora putând fi făcută de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicaţia Cumpără bilete de tren online/ Trafic international, sau direct de pe linkul - https: //bileteinternationale.cfrcalatori.ro, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Metodă inedită de a face rost de bani! Cât cere Adrian Mutu pentru 10 secunde

Conform unui comunicat remis, marţi, aplicaţia permite cumpărarea online a biletelor internaţionale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. De asemenea, se pot achiziţiona bilete şi pentru o relaţie internă dintr-o ţară străină sau pentru relaţii între două ţări străine.

Cumpărarea online a biletelor pentru destinaţiile internaţionale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipaţie maximă de 3 luni, până la 48 ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o staţie /agenţie CFR Călători sau 8 zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier.

În situaţia în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipaţie este de maximum 1 lună.

"Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaţionale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o staţie CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea călătorului în momentul efectuării comenzii", se precizează în comunicat.

În prezent, staţiile CFR de unde se pot ridica biletele internaţionale sunt: Bucureşti Nord, Constanţa, Timişoara, Arad, Deva, Braşov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistriţa şi Lugoj, urmând ca activitatea de ridicare să fie extinsă şi în alte staţii.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.