Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj: 'Cristi Bălgrădean nu a depus niciun memoriu și nu există niciun fel de conflict de ordin juridic între noi'

www.cluju.ro
CFR Cluj

Surse din cadrul clubului CFR Cluj susțin pentru GSP.RO că, sătul de restanțele salariale care se tot rostogolesc, portarul Cristi Bălgrădean ar fi depus deja o notificare pentru recuperarea datoriilor. Atât sportivul, cât și clubul CFR Cluj au negat zvonurile.

„Din păcate ne vedem din nou nevoiți să intervenim cu clarificări pe marginea unui subiect care este exploatat superficial, nedocumentat și care aduce prejudicii de imagine clubului nostru dar și site-urilor care se grăbesc să îl publice fără un minim efort de documentare.

Așa cum a răspuns și Cristi Bălgrădean, nu s-a depus niciun memoriu, nu există niciun fel de conflict de ordin juridic între Bălgrădean și CFR.

Ce poate nu înțeleg unii “jurnaliști” este că această manieră de a arunca știri în spațiul public, nu face altceva decât să denigreze clubul, imaginea fotbalului românesc, dar și imaginea și credibilitatea publicațiilor ce se grăbesc să practice acest tip de pseudo-jurnalism.

Ne facem singuri rău, ne “tăiem singuri craca” perpetuând mediocritatea și aruncând cu noroi în fenomenul de pe urma căruia cu toții trăim, direct sau indirect.

Ne vom apăra de câte ori va fi nevoie și vom încerca să aducem în fața publicului informațiile corecte, deși paradoxal asta ar fi parte din menirea presei sportive.

Ne-am bucura să vină ziua în care jurnaliștii publicațiilor majore de sport din România vor scrie și despre aspectele pozitive ale fenomenului care le dă zilnic subiecte, să pună și ei umărul la dezvoltarea celui mai iubit sport din România și să nu mai vedem atât de des exemple când unii își bat joc de responsabilitatea, respectul și demnitatea meseriei pe care o slujesc”, transmit cei de la CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.