Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CFR Cluj își face deja planuri pentru conturarea lotului din vară

GSP
CFR Cluj

CFR Cluj își face deja planuri pentru conturarea lotului din vară, iar mai mulți fotbaliști vor pleca. Nu mai puțin de patru jucători își termină contractele la finalul sezonului, printre care se numără și Ovidiu Hoban și Paulo Vinicius, potrivit Mediafax.

Marius Bilașco a vorbit despre contractele jucătorilor care se termină în vară. CFR Cluj își poate face câteva idei și cu privire la veniri, dar acest lucru depinde de decizia TAS, cu privire la posibilitatea de a face transferuri.

Citește și: A murit Cristina Țopescu

„Acum suntem forţaţi să ne gândim la un alt jucător pe poziţia lui Culio, mai tânăr, care să se încadreze în vârstă şi în experienţă. Nu poţi aduce nici prea tânăr. Mai e şi Hoban, are deja o vârstă, i se termină contractul în vară, e greu să mai prelungeşti cu el, deja face trei ani la CFR Cluj. E un ciclu care...

Vinicius termină contractul în vară. Sunt trei, patru jucători ale căror contracte se termină în vară. Cred că până la finalul lunii aflăm veşti despre suspendarea la transferuri.” , a declarat Bilaşco pentru Telekom Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.