Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chelaru explică de ce comisia juridică a amânat o decizie în cazul Isăilă

ioan chelaru

Întrebat de ce social-democratii au propus amânarea unui vot în Comisia juridica, în cazul lui Marius Isaila, Chelaru a raspuns ca membrii comisiei au dorit sa asculte si punctul de vedere al senatorului vizat de ancheta.

"În primul rând ca era normal sa fie audiat. În al doilea rând, nu toti colegii au reusit sa vada dosarele si aprecierea noastra a fost ca libertatea, totusi, a unui om, este o chestiune extrem de importanta. Am apreciat ca este firesc sa fie prezent, sa ascultam si pozitia dumnealui, sa îsi termine si colegii de vazut dosarele si sa voteze fiecare în cunostinta de cauza", a explicat Chelaru amânarea din Comisia juridica.

Ioan Chelaru a precizat ca nu stie motivul pentru care senatorul Marius Isaila nu s-a prezentat la comisie, desi anuntase ca va veni la audieri în jurul orei 14.30.

"Daca dumnealui doreste sa fie prezent, firesc este sa fie prezent si sa îl ascultam. Întrebati-l de ce nu a venit", a comentat Ioan Chelaru, potrivit mediafax.ro.

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Catalin Boboc, a declarat, marti, ca decizia în cazul solicitarii de încuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Marius Isaila a fost amânata prin decizia majoritatii membrilor prezenti, deoarece parlamentarul nu s-a prezentat la audieri.

Boboc a precizat ca, în aceasta situatie, o noua discutie asupra solicitarii DNA privind încuviintarea arestarii preventive a senatorului PSD mai poate avea loc abia dupa alegerile europarlamentare, respectiv în 28 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.