Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea: Obiectivul acestui buget este să continue modernizarea și dezvoltarea României

Radu Pop
Ciprian Pandea

Senatorii și deputații reuniți în comisiile de specialitate, analizează prevederile proiectul bugetului de stat pe anul 2024.

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea spune că bugetul pentru anul viitor este alcătuit pe trei coordonate care urmăresc creșterea veniturilor statului, reducerea cheltuielilor bugetare și combaterea evaziunii fiscale. Au fost alocate fonduri importante la Ministerul Dezvoltării pentru continuarea programelor naționale care vizează dezvoltarea rețelelor locale de utilități, infrastructură precum și modernizarea școlilor și spitalelor.

“Banii publici, mai atenti chibzuiți, vor trebui îndreptați spre investiții în companiile care execută lucrări, asigurând astfel pe de o parte locuri de muncă iar, pe de altă parte, după încheierea lucrărilor, cetățenii vor simți aceste beneficii prin creșterea calității vieții lor”, spune senatorul liberal.

Ciprian Pandea precizează că PNL a cerut predictibilitate pentru mediul de afaceri și pentru cetățeni. “Am solicitat ca anul viitor să nu se introducă impozite sau taxe noi. Totodată, am cerut ca angajamentele privind Pilonul 2 de pensii să fie respectate”, mai spune chestorul Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.