Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiar e implicată MAFIA! E INCREDIBIL ce a făcut Tudor Breazu: Ce a aflat Elena Udrea

bug mafia

Diferite voci din justiție și presă, precum și din opinia publică, au comentat faptele penale ale Elenei Udrea spunând că a creat o adevărată rețea mafiotă! Însă, ceea ce nu se știa până acum este că mafia chiar a avut o implicare în Dosarul Gala Bute, în care Udrea a fost trimisă în judecată pentru fapte de corupție.

Concret, Tudor Breazu, singurul prieten al lui Udrea care a refuzat să o denunțe la DNA, le-a cerut hip-hop-erilor de la BUG MAFIA să nu cânte într-o manifestație și le-a oferit o sumă impresionantă de bani. Trupa BUG MAFIA este recunoscută pentru mesajul social puternic și cu un impact foarte mare în rândul tinerilor. Cei 3 artiști au transmis mereu un mesaj împotriva politicienilor corupți.

Elena Udrea a aflat de faptele lui Breazu de la procurorii DNA, care au interceptat un e-mail transmis de acesta cu următorul conţinut: „BUG Mafia a pus pe facebook că au trăit o experienţă unică. Cineva i-a sunat şi le-a oferit bani ca să nu cânte în piaţă şi că, deocamdată, nu dau numele persoanei. Ştii că eu am fost ăla! Poate mă fac de râsul facebookului!:)))))”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.