Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chievo Verona îl vrea pe Hervin Ongenda de la FC Botoșani

fc botosani

Hervin Ongenda (24 de ani) este dorit în Italia, de echipa din Serie B, Chievo Verona. L'Équipe anunţă că gruparea din Peninsulă oferă, la prima vedere, 100.000 de euro celor de la FC Botoşani, dar şi 20% dintr-un eventual viitor transfer, potrivit Mediafax.

Sursa amintită precizează însă că moldovenii au refuzat această primă ofertă şi aşteaptă mai mulţi bani. Ongenda a început foarte bine acest sezon din Liga 1, reuşind două goluri în 4 partide. Pe lângă statistici, mijlocaşul s-a făcut remarcat şi cu un joc foarte bun, care a atras atenţia şi celor de la FCSB. Însă, Ongenda a declarat clar şi răspicat, chiar după meciul direct, că: ”nu vreau să mă duc la FCSB”. Vrea să se întoarcă în fotbalul care contează cu adevărat încă din această vară şi francezii scriu că fotbalistul se roagă de patronul Botoşaniului să îl lase să plece. ”Negocierile continuă, însă cei de la club nu vor să-l lase să plece. În fiecare zi încercăm să-i convingem. Hervin se simte bine acolo, dar e timpul să facă un pas înainte în cariera sa”, a declarat un apropiat al fostului jucător de la PSG.

Citește și: Trei imigranţi irakieni au fost puşi sub acuzare pentru pregătirea unui atac terorist

Hervin Ongenda este un produs al academiei lui Paris Saint-Germain. Mijlocaşul ofensiv a jucat chiar şi la prima echipă, în 16 partide, iar în 2017 a urmat un transfer în Olanda, la Zwolle. Ulterior, timp de aproape un sezon, francezul de 25 de ani a rămas fără echipă, iar spaniolii de la Real Murcia l-au transferat, însă fotbalistul a evoluat foarte puţin.

În 42 de meciuri strânse la FC Botoşani, Ongenda a strâns cinci goluri şi cinci pase decisive. În acest sezon, mijlocaşul are două goluri în cinci apariţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.