Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christian Eriksen pleacă de la Tottenham, unde ajunsese odată cu Vlad Chiricheş: Real Madrid oferă 100 de milioane de lire sterline

Christian Eriksen

Reconstrucţia e în plină desfăşurare la Real Madrid. După transferul lui Eder Militao (22 de ani), de la FC Porto, "galacticii" l-au convins să semneze şi pe Christian Eriksen (27 de ani), starul lui Tottenham, formaţie care se luptă pentru un loc în finala Ligii Campionilor.

Ziarul de casă al madrilenilor a anunţat că Real Madrid e aproape de transfer, informează news.ro.

AS susţine că Real Madrid şi reprezentanţii lui Christian Eriksen au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte salariul şi durata contracului, fără a detalia însă, iar acum se aşteaptă ca Real Madrid să trimită o ofertă oficială către Tottenahm. Şefii de la Spurs aşteaptă cel puţin 100 de milioane de lire pentru a fi de acord cu plecarea lui Eriksen de pe White Hart Lane.

Christian Eriksen e demult pe lista lui Real Madrid, care trebuie să-şi reconstruiască echipa după un sezon ratat. Actualii fotbalişti, plus Cristian Ronaldo - ajuns între timp la Juventus -, au adus pe "Santiago Bernabeu" un titlu de campioni şi trei Ligii ale Campionilor consecutive în ultimele sezoane. Actuala stagiune a fost una ratată pentru "albi", care, cel mai probabil, vor termina pe ultima treapă a podiumului în La Liga.

Eriksen a ajuns la Tottenham odată cu Vlad Chiricheş, în 2013, după ce Tottenham l-a vândut pe Gareth Bale la Real Madrid pentru o sumă de peste 100 de milioane de euro. De la venirea pe White Hart Lane, mijlocaşul danez a strâns 273 de meciuri, 65 de goluri şi 86 de pase decisive. Spurs a plătit "doar" 13,5 milioane de euro pentru Eriksen în urmă cu 6 ani, astfel că ar scoate un profit uriaş de pe urma vânzării sale la Real Madrid, dacă transferul se va face pentru cel puţin 100 de milioane de lire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.