Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum: Îi urez mult succes lui Nicolae Dică la Steaua

realitateatv.net
Christoph Daum

Selecționerul echipei naționale a României, Christoph Daum, i-a urat mult succes în funcția de antrenor al echipei Steaua lui Nicolae Dică, precizând că experiența acumulată ca jucător la Steaua și prima reprezentativă îl va ajuta pe acesta în noua carieră. "Am auzit despre instalarea lui Nicolae Dică la Steaua, dar nu e important dacă eu cred că este o alegere bună. Îi urez mult succes, a fost un jucător foarte bun al Stelei și al echipei naționale și cu siguranță a acumulat multă experiență. Iar acum face următorul pas, cel spre antrenorat", a declarat, luni seara, Christoph Daum, conform Agerpres.

Tehnicianul german a menționat că din punctul său de vedere nu există niciun dubiu că FC Viitorul este campioana României. "Pentru mine e clar cine este campioana. După prima rundă (n.r. — campionatul regulat) a fost FC Viitorul, iar după cea cea doua (n.r. — play-off) a fost egalitate cu FCSB. Există însă o regulă conform căreia contează rezultatele directe. Așa că pentru mine nu există niciun dubiu. Cei de la Steaua pot face ce doresc mai departe, tot ce cred ei că are sens", a precizat el.

Selecționerul echipei naționale a României, Christoph Daum, a susținut, luni, o prezentare la Centrul de Fotbal Mogoșoaia în fața tehnicienilor înscriși la cursul Pro din cadrul Școlii Federale de Antrenori. Germanul a condus o ședință de pregătire cu juniorii născuți în 2001 ai Centrului de Excelență Tricolorii Buzău împreună cu secundul său de la prima reprezentativă, Rudi Verkempinck.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.