Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christophe De Beukelaer, deputatul belgian care și-a convertit întregul salariu în Bitcoin: este 'cel mai mare risc al Europei'

Stewards Law
bitcoin

Christophe De Beukelaer este primul politician european care și-a convertit întregul salariu în bitcoin ( BTC ). El a început anul 2022 cu o mișcare îndrăzneață, sperând să crească gradul de conștientizare despre Bitcoin și modele monetare alternative, educație financiară și să facă oamenii să vorbească, conform cointelegraph.com.

De Beukelaer a intrat pentru prima dată în Bitcoin și blockchain în 2017 și prevede un viitor în care Bitcoin și criptomonedele joacă un rol de „ochilonar al lumii financiare tradiționale”. El a acordat un interviu lui Cointelegraph pentru a aprofunda viziunea sa pentru Bitcoin și motivațiile sale din spatele plății în Bitcoin.

 

Când a fost întrebat despre cât timp a durat să se înțeleagă cu Bitcoin și „să coborâm în gaura iepurelui”, De Beukelaer a spus că a nu-ți lua timp pentru a afla despre protocol este „Unul dintre cele mai mari riscuri pe care le avem în Europa pentru moment. ” A explicat:

„Oamenii politici nu au timp pentru această călătorie. Sunt foarte ocupați cu administrațiile de zi cu zi ale orașelor și țărilor, dar nu se opresc și spun: OK, ce se întâmplă acum? Care sunt marile evoluții care urmează în următorii 10, 20, 50 de ani? Și asta e treaba.”

Ministrul de la Bruxelles, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că lipsa de conștientizare a criptomonedei și spațiului Bitcoin este o „mare problemă” și că, dacă Europa nu își murdărește mâna cu spațiul criptomonedei, atunci „Asia [sau] SUA vor decide totul.”

În opinia sa, a fi plătit în Bitcoin este o modalitate excelentă de a crește gradul de conștientizare cu privire la spațiu și, în calitate de oficial profesionist european, actul aduce un alt strat de credibilitate spațiului.

Când a fost împins cu o predicție a prețului Bitcoin pentru 2022, el a ocolit cu măiestrie întrebarea, glumind că 2022 va oferi „o performanță incredibilă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.